Ik raak halverwege de maand altijd de draad kwijt. Ik heb geen idee meer welke afspraken ik staan heb, ik snap niet waar ik mee bezig ben en ik begin te denken dat ik aan van alles en nog wat lijd. Gelukkig ben ik gewoon een warhoofd en vergeet ik soms m’n Bullet Journal te gebruiken. Ik had nooit gedacht dat iets wat ik zelf in elkaar zet effectief genoeg zou zijn om mijn leven de goede kant op te sturen. Het werkt echter verassend goed — mits ik het bijhoud! Dus bij dezen: mijn November 2017 Bullet Journal Setup.

Om de maand goed te beginnen trek ik daarom altijd wat tijd uit om mijn Bullet Journal op te zetten. Ik ga na wat ik de maand ervoor allemaal gedaan en gelaten heb, bedenk waar ik meer en minder van zou willen doen en laat mijn creativiteit de vrije loop in zwart/wit (veel minder intimiderend dan kleur en je kunt lekker pretentieus minimalistisch doen! Wie wil dat nou niet?).

Nieuwe spreads in mijn November 2017 Bullet Journal

Ik had mezelf voorgenomen om heel veel tijd in mezelf te steken afgelopen maand, maar heb dat uiteindelijk niet gedaan. Daarom heb ik deze maand een pagina toegevoegd waarin ik naast mijn gewoontes, ook mijn stemmingen bijhoud. Zo heb ik aan het eind van de maand een overzicht van hoe ik me gedurende de maand voelde en kan ik zien of ik genoeg tijd in mezelf steek of net iets te hard doorrace.

Verder heb ik een “30 dagen van…“-pagina toegevoegd die ik wil gebruiken om mijn gedachten en gewoontes te hacken. Het doel is om me iedere maand op iets anders te focusen. Zo heb ik een redelijk tijdsbestek om iets nieuws uit te proberen en heb ik een goede motivatie om door te gaan met dingen waarvan ik weet dat ik ze vaak opgeef (*uche*, yoga, *uche*), maar toch graag vol zou willen houden.

Ik hoop dat ik je met mijn Bullet Journal wat inspiratie geef en anders heb je eventjes iets leuks om naar te kijken terwijl je voor de regen schuilt.

Oh ja! En vergeet je niet te abonneren op Edie’s Big Plans op Youtube om ervoor te zorgen dat je geen van mijn video’s meer mist. Naast maandelijkse Plan With Me‘s ben ik van plan ook tips en trucjes voor jullie te filmen en allerhande organisatorische stunts uit te halen.

Ok, nu ben ik klaar. Veel kijkplezier!

Minimale November 2017 Plan With Me

Hopelijk heb je van de video genoten! Laat je tips en feedback beneden achter en tot snel.

Veel succes,

Veel liefs,

Edivania

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren