Zoals ik in Ik nam ontslag zonder uitzicht op een nieuwe baan! Hoe dan?! al vertelde, heb ik ervoor gekozen mijn leven helemaal om te gooien. Of in ieder geval: ik heb ontslag genomen en mijn baan in de retail opgezegd om voor mezelf te beginnen. Voor mij een big deal, voor jou wellicht maandelijkse kost. Enfin, om deze reden zijn de afgelopen paar weken ontzettend druk geweest voor me. Zo druk zelfs dat ik mijn Bullet Journal niet bijgehouden heb. Ik was te druk bezig met het ontvangen van wat de wereld op me af aan het sturen is.

En ik kan je vertellen dat het geweldig is.

Het heeft jaren geduurd voor ik het lef had te gaan voor de dingen die ik wil en nu ik het gedaan heb snap ik niet dat ik er niet eerder aan begonnen ben. Voor jezelf beginnen betekent echter wel dat je ontzettend veel moet regelen en op een rijtje moet zetten. Naast de Bullet Journal die je dus dikwijls voorbij hebt zien komen heb ik er nu ook een voor mijn werk. In dit exemplaar hou ik mijn opdrachten en besprekingen bij en brainstorm ik over wat ik allemaal wil doen en waar ik precies heen wil met deze nieuwe richting die ik in geslagen ben.

Feestelijk minimalisme in mijn December Monthly Spread

Hoewel ik mijn Bullet Journal de afgelopen maand niet veel heb ingekeken, blijf ik het systeem gebruiken. Simpelweg omdat het zitten en plannen van dingen je meer intentie geeft. Het versterkt de ideeën en plannen die je hebt en zorgt er zo voor dat je ze sneller uitvoert. Niet omdat je pagina’s het zeggen, maar omdat je vingers het al aan je brein doorgegeven hebben.

Voor de decembermaand wilde ik een feestelijk tintje toevoegen aan mijn Bullet Journal zonder mijn minimalistische zwart/wit-constructie op zijn grondvesten te doen schudden. Daarom heb ik ervoor gekozen geometrische kerstbomen als terugkerende doodle te gebruiken. Ik kreeg het idee terwijl ik op Pinterest rondkeek. Uiteraard zocht ik op “december bullet journal spread” en kreeg ik zoveel prachtige resultaten dat ik het hele plan bijna overboord gooide. Want hoe kon ik daar nou aan tippen? Gelukkig herinnerde ik mezelf eraan dat ik dit voor mezelf doe en dat mijn bullet journal moet werken voor mij. Ook al deel ik hem met jullie. Vindt Greetje ‘m dus lelijk, dan is dat jammer maar heeft ze in ieder geval de bevrijdende optie ergens anders inspiratie vandaan te halen.

Bekijk de December 2017 Bullet Journal Plan With Me van Edie’s Big Plans op Youtube!

Voel jij je af en toe net zo geïntimideerd als ik? Of heb je er simpelweg geen zin in om uren uit te trekken voor het in elkaar zetten van iets wat in essentie een agenda is? Ga er dan lekker voor zitten en bekijk hieronder mijn December 2017 Bullet Journal Setup.

Ik hoop dat je van de video genoten hebt en dat het je een beetje op weg geholpen heeft. Laat het ook even weten als je wilt zien wat ik gedaan heb voor mijn Business Bullet Journal, dan probeer ik er een goede uitleg met foto’s van te geven.

Veel succes,

veel liefs,

Edivania

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren