Waar de maand mei vorig jaar nog het toneel was van de #tussenjouenm(e)ij, pakken we het dit jaar anders aan. Mijn mei 2018 Bullet Journal Setup staat dan ook in het teken van sh*t gedaan krijgen. Ik zou het namelijk heel leuk vinden om weer iets grootschaligers te doen voor mijn verjaardagsmaand, maar ik heb er simpelweg geen tijd voor. Geen tijd omdat er allemaal goeds gebeurt waar ik tijd in wil en moet steken. Zodra dat allemaal op de rit is ga ik kijken naar mijn blog en wat ik daar precies mee wil doen.

Enfin, we zijn dus weer vrolijk aan het tekenen en plannen geweest. Zoals altijd heb ik mijn Bullet Journal annex Traveler’s Notebook heel simpel gehouden. Wel heb ik hier en daar wat nieuwe dingen uitgeprobeerd. Sommige delen van mijn oude setups werkten namelijk niet zo goed meer. En dan geldt: don’t like it? Change it! Nu heb ik onder andere een horizontale kalender, visuele tracker en een pagina voor vergeet-me-nietjes.

Bekijk nu mijn Mei 2018 Bullet Journal Setup op Edie’s Big Plans Youtube!

Pssst, vond je dit filmpje leuk en wil je ze voortaan niet meer missen? Abonneer je dan op Edie’s Big Plans en klik op het belletje. Dan krijg je meteen een notificatie als ik weer wat upload.

Veel succes,

veel liefs,

Edivania